Distriktssköterska till vår hälsocentral i ÄNGE

Om oss

Hälsorum är ett kooperativ som driver både en Hälsocentral och en Företagshälsovård, något som är mycket ovanligt i Sverige. Här är medlemmarnas engagemang viktigare än vinst och engagemanget märks på välbesökta årsmöten och arbetskvällar.

Hälsocentralen med sina 2 200 listade patienter ligger i Änge, Offerdal. I byn finns matbutik, apotek, tandläkare, skola, konditori, gym, bibliotek, bygghandel och däckhotell. Hus är billiga att köpa och det är nära till skidspår och orörd natur. Änge är en del av Offerdalsbygden som under senare år haft stor inflyttning.

Företagshälsovården har sina lokaler i Krokom och kunder i hela regionen.

Vår vision ”Tillsammans skapar vi ett friskare samhälle” ligger till grund för all vårt arbete. Vi arbetar med en helhetssyn på hälsa och har spetskompetens inom medicin, beteendevetenskap och ergonomi. Verksamheten består av cirka 20 anställda och ett antal underkonsulter.

Genom beprövad erfarenhet och högt engagemang skapar vi livskvalitet för individen och friska arbetsplatser. Vi strävar ständigt efter att hitta nya och bättre lösningar för att erbjuda våra kunder bästa möjliga vård och service.

Kort om tjänsten

Vi söker en flexibel person som är lösningsorienterad och har viljan att som vår Distriktssköterska utveckla vår verksamhet utifrån ett personcentrerat patientperspektiv.

Vi erbjuder dig en tjänst som distriktssköterska, där arbetsuppgifterna innefattar sedvanligt mottagningsarbete på hälsocentral. Vi ser helst en heltidsanställning men omfattning och startdatum kan diskuteras.

Enheten kännetecknas av gott samarbete mellan alla yrkeskategorier.

Hos Hälsorum arbetar distriktsläkare, kardiolog, distriktssköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeut, sjukgymnast, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har också BVC, MVC och en psykolog samt en rehabkoordinator, som stöttar teamet kring sjukskrivningsprocessen. I våra lokaler har vi även Apotek och apotekare.

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt distriktssköterskearbete med planerad mottagning och telefonrådgivning som varvas med mottagning av akuta patienter och ibland även hembesök. Det gör att arbetet är omväxlande och ansvarsfullt. Som distriktssköterska på Hälsorums hälsocentral har läkarna tillsammans med dig områdesansvar för patienter, vilket innebär att teamarbete är viktigt för oss. Här är laget större än jaget.

Krav

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska, gärna med specialistutbildning inom diabetes eller BVC.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten, vilket inkluderar en positiv inställning samt bidra till ett gott arbetsklimat. Du är flexibel och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du har alltid patienten i fokus med ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

För att uppskatta vår arbetsplats behöver du vara kommunikativ och trivas med att arbeta i en entreprenöriell miljö. Hälsorum är ett medborgarkooperativ, vilket innebär att vi tillsammans löser det som behöver göras i vår verksamhet. Du har förmågan att skapa ett öppet arbetsklimat där delaktighet och engagemang är en självklarhet.

Och så klart, vill du göra skillnad inom jämtländsk hälsovård och skapa goda förutsättningar för vår bygd.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Placering

Hälsocentralen i Änge, Offerdal.

Om rekryteringsprocessen

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg och intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av det blir aktuellt vid en eventuell intervju.

Vi vill ha din ansökan senast 1 september.

För frågor om tjänsten, kontakta:
Tf Verksamhetschef Ulrica Hellström
E-post: ulrica.hellstrom@halsorumz.se
Mobil: 072-236 32 00

Välkommen till Hälsorum – vårt kooperativ för ett friskare samhälle

Rulla till toppen