Sommar, sommar, sommar

Tack för en välbesökt årsstämma med energi och många bra förslag till vår verksamhet. Styrelsen tar framför allt med oss att vi måste marknadsföra vår verksamhet och vi måste bli tydliga med vad medlemskapet innebär och hitta fler mervärden för våra värdefulla medlemmar.

NY STYRELSE

Styrelseordförande Kristina Wallner, nyval 1 år
Elisabeth Wickzell, nyval 2 år
Örjan Rhodin, har 1 år kvar
Ivar K Nilsson, har 1 år kvar
Fastighetsansvarige Bosse Mattiassson, omval 2 år
Suppleant Helena Fjällberg
Suppleant Ulrica Hellström, nyval 2 år
Personalrepresentanter: Kina Häggkvist och Birgitta Olofsson

STÖD VÅRT KOOPERATIV

Vi kan tycka att det är en rättighet att ha en hälsocentral i Offerdalsbygden men så är inte fallet. Vår kooperativa verksamhet är beroende av listade patienter och medlemmar som stödjer vår verksamhet samt tilläggsuppdrag. Nyligen gick en privat, vinstdrivande aktör in för att ta över delar av vår verksamhet. Tack vare stöd från Krokoms kommun och andra aktörer lyckades upplägget stoppas.

ORGANISATION

Vår medicinskt ansvariga läkare Åsa Lindblad får sällskap av Kardiolog Kristian Stener som började på hälsocentralen i juni. Vi strävar efter att öka läkarbemanningen ytterligare, så känner du någon läkare som är intresserad av anställning tipsa gärna om att läsa annonsen på vår hemsida.

SOMMARÖPPET

Vi har öppet som vanligt under sommarmånaderna men du som patient kommer att möta en och annan vikarie, då vår ordinarie personal har semester.

Ha en riktigt skön sommar

Ulrica Hellström och personalen på HÄLSORUM

Ps. Kom ihåg att dricka vatten regelbundet i sommar! Ds.

Rulla till toppen