Tack för i år och gott slut från HÄLSORUM

Ett nytt år går mot sitt slut och året har bjudit på väl många olika utmaningar för oss alla. Men nu stundar härliga helger, förhoppningsvis lite ledighet och god mat.

ANTAL MEDLEMMAR

Vi är ett kooperativ med cirka 700 medlemmar. Medlemsstödet är viktig för vår överlevnad. Känner du någon som vill bli medlem och stötta vår verksamhet? Tipsa om medlemsansökan på vår hemsida under fliken: Om oss/Bli medlem/medlemsansökan Hälsorum och klicka på Ladda ner.

BLI PATIENT HOS OSS

Oavsett var du bor är du varmt välkommen att välja Hälsorum till din hälsocentral. Du väljer oss genom att fylla i en vårdvalsblankett och lämna in den till oss. Blanketten hittar du på 1177 eller vår hemsida: Hälsocentral/Lista dig hos oss/ladda ner blanketten.

VACCINATION

Det är fortfarande många sjuka och pandemin är inte över. Du kan vaccinera dig mot både Covid -19 och säsongsinfluensan hos oss. Läs mer på vår hemsida!

FÖRETAGSHÄLSAN

Känner du någon som driver företag? Tipsa gärna om Hälsorum Företagshälsa. Till oss är alla företag och organisationer välkomna.

ÖPPETTIDER UNDER HELGERNA

Röda dagar har Hälsocentralen och Apoteket stängt. Men vi har öppet som vanlig alla vardagar under helgerna. Måndag – fredag kl.08.00-12.00, 13.00 – 17.00

Läs mer om vad som händer på Hälsorum på vår hemsida: https://halsorumz.se/

Ta hand om dig och njut av denna fantastiska tid på året!

Vi önskar dig en God Jul & ett riktigt Gott Nytt År

Rulla till toppen