Välkommen härliga höst! (Nytt nyhetsbrev)

Hoppas att du har haft en härlig sommar och är redo för en färgsprakandehöst. Här kommer kort information om senaste nytt hos oss.

ÖPPET HUS 22 september

Hälsocentralen fyller 30 år och vår företagshälsa 10 år plus att vi har blivit utsedda till ”Sveriges Bästa Hälsocentral”. Det vill vi fira! Därför har vi öppet hus torsdagen den 22/9, kl.16.00 -19.00, där alla är välkomna att träffa oss och avnjuta kaffe och tårta. Du kommer väl 🤗

ORGANISATIONSFÖRÄNDRINGAR

Vi önskar Jessica Wånggren stort lycka till på sin nya tjänst på Östersunds Kommun. Tfverksamhetschef på HÄLSORUM heter Ulrica Hellström, är civilekonom och egenföretagare. Hon ansvarar för både hälsocentralen och företagshälsan under rekryteringsprocessen av ny VC. Hon var vår styrelseordförande, så nu kliver Pelle Persson in som tf styrelseordförande.

MEDLEMMAR

Vi har ca 700 medlemmar. Känner du någon som vill bli medlem och stötta vår verksamhet? Tipsa om medlemsansökan på vår hemsida

BLI PATIENT HOS OSS

Oavsett om du är listad på en annan hälsocentral är du varmt välkommen att välja Hälsorum till din hälsocentral. Du väljer oss genom att fylla i en vårdvalsblankett och lämna in den till oss. Blanketten hittar du på 1177 eller vår hemsida.

FÖRETAGSHÄLSAN

Driver du eller någon i din närhet företag är ni välkomna till vår Företagshälsa för årlig kontroll, läkarbesök eller frågor som rör arbetsmiljö och rehabilitering.

VACCINATION

Visst vet du att du kan vaccinera dig mot Covid -19 och säsongsinfluensan hos oss? Läs mer på vår hemsida!

Med hopp om en underbar höst!

Ulrica Hellström/tf Verksamhetschef HÄLSORUM

Du kan även ladda ner nyhetsbrevet:

Rulla till toppen