Verksamhetschef till unikt kooperativ

Om oss

Hälsorum är ett kooperativ som driver både en Hälsocentral och en Företagshälsovård, något som är mycket ovanligt i Sverige. Här är medlemmarnas engagemang viktigare än vinst och engagemanget märks på välbesökta årsmöten och arbetskvällar.

Hälsocentralen ligger i Änge. I byn finns matbutik, apotek, tandläkare, skola, konditori, gym, bibliotek, bygghandel och däckhotell. Hus är billiga att köpa och det är nära till skidspår och orörd natur. Änge är en del av Offerdalsbygden som under senare år haft stor inflyttning.

Företagshälsovården har sina lokaler i Krokom och kunder i hela regionen.

Vår vision ”Tillsammans skapar vi ett friskare samhälle” ligger till grund för all vårt arbete. Vi arbetar med en helhetssyn på hälsa och har spetskompetens inom medicin, beteendevetenskap och ergonomi. Verksamheten består av cirka 20 anställda och ett antal underkonsulter.

Genom beprövad erfarenhet och högt engagemang skapar vi livskvalitet för individen och friska arbetsplatser. Vi strävar ständigt efter att hitta nya och bättre lösningar för att erbjuda våra kunder bästa möjliga vård och service.

Kort om tjänsten

Som verksamhetschef är du vårt kooperativs ansikte utåt och arbetar för att upprätthålla goda relationer med regionen, kommunen, myndigheter och uppdragsgivare. Rollen innebär ett helhetsansvar för verksamheten, säkerställande att kvalitetsledningssystemet följs och levererar god kvalitet inom vård och behandling. I rollen ingår även budget- och personalansvar.

Eftersom vi är en liten organisation behöver du vara flexibel och van att växla mellan långsiktiga strategier och operativa åtgärder. Du rapporterar direkt till styrelsen och styrelseordförande är din närmaste chef.

Tjänstgöringsgrad är 80% och det finns stora möjligheter att själv utforma tjänsten, tillträde och tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.   

Krav

Vi söker dig med stort engagemang som har dokumenterad erfarenhet från ledande befattning med personal och budgetansvar. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Du behöver ha god förståelse för företagsekonomi.

Du har en förmåga att arbeta strukturerat och innovativt med företagsutveckling och vill göra skillnad inom Jämtländsk hälsovård och skapa goda förutsättningar för vår landsbygd.

Meriterande

Erfarenhet av ledande befattning inom hälso- och sjukvård underlättar uppstarten, men är inget krav. Kunskap och erfarenhet av digitala tjänster i vården är också meriterande liksom erfarenhet av kooperativ verksamhet.

Placering

Änge och Krokom. Uppdelning däremellan kan anpassas efter önskemål men för ett nära ledarskap krävs i regel ett par dagar i Änge varje vecka.

Om rekryteringsprocessen

Sista ansökningsdag är den 30 augusti. 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! 

För frågor om tjänsten, kontakta:
Tf Verksamhetschef Ulrica Hellström
E-post: ulrica.hellstrom@halsorumz.se
Mobil: 072-236 32 00

Välkommen till Hälsorum – vårt kooperativ för ett friskare samhälle

Rulla till toppen