Vi söker en distriktsläkare med humor, hjärta, och med smärre allergi mot storstadsliv

Om oss

Hälsorum är ett kooperativ som driver både en Hälsocentral och en Företagshälsovård, något som är mycket ovanligt i Sverige. Här är medlemmarnas engagemang viktigare än vinst och engagemanget märks på välbesökta årsmöten och arbetskvällar.

Hälsocentralen med sina 2 200 listade patienter ligger i Änge, Offerdal. I byn finns matbutik, apotek, tandläkare, skola, konditori, gym, bibliotek, bygghandel och däckhotell. Hus är billiga att köpa och det är nära till skidspår och orörd natur. Änge är en del av Offerdalsbygden som under senare år haft stor inflyttning.

Företagshälsovården har sina lokaler i Krokom och kunder i hela regionen.

Vår vision ”Tillsammans skapar vi ett friskare samhälle” ligger till grund för all vårt arbete. Vi arbetar med en helhetssyn på hälsa och har spetskompetens inom medicin, beteendevetenskap och ergonomi. Verksamheten består av cirka 20 anställda och ett antal underkonsulter.

Genom beprövad erfarenhet och högt engagemang skapar vi livskvalitet för individen och friska arbetsplatser. Vi strävar ständigt efter att hitta nya och bättre lösningar för att erbjuda våra kunder bästa möjliga vård och service.

Kort om tjänsten

Vi erbjuder dig en distriktsläkartjänst där arbetsuppgifterna innefattar sedvanligt mottagningsarbete på hälsocentral. Vi vill öka andelen anställda läkare men är flexibla i tjänstens utformning vad det gäller omfattning i tid och startdatum utifrån dina önskemål.

Vi har regelbundna läkarmöten och arbetsplatsmöten för att arbeta löpande med förbättringsfrågor inom vårt uppdrag för Hälsovalet.

Hos Hälsorum finns:

·       Läkare- och sjuksköterskemottagning
·       Fysioterapeuter och gym
·       BVC och MVC
·       Psykolog
·       Diabetessköterska
·       Provtagning
·       Rehabkoordinator som stöttar i sjukskrivningsprocesser
·       Apotek och apotekare på plats i våra lokaler

Arbetsuppgifter

Hos teamet på hälsocentralen har du ett nära samarbete med alla professioner. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med både planerade och akuta besök. Du får omväxlande dagar där mottagningsarbetet kan varvas med uppdrag på BVC, MVC och SÄBO. Möjlighet till jourberedskap hos Region Jämtland Härjedalen finns också. 

Krav

Du är legitimerad läkare med specialistexamen i allmänmedicin. Du är väl insatt i de verktyg och rutiner som uppdraget Hälsovalet innebär t.ex. Cosmic.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten, vilket inkluderar en positiv inställning samt bidra till ett gott arbetsklimat. Du är flexibel och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du har alltid patienten i fokus med ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

För att uppskatta vår arbetsplats behöver du vara kommunikativ och trivas med att arbeta i en entreprenöriell miljö. Du har förmågan att skapa ett öppet arbetsklimat där delaktighet och engagemang är en självklarhet för dina medarbetare och genomsyrar hela vår verksamhet.

Och så klart, vill du göra skillnad inom Jämtländsk hälsovård och skapa goda förutsättningar för vår bygd.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Placering

Hälsocentralen i Änge, Offerdal.

Om rekryteringsprocessen

Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet.

För frågor om tjänsten, kontakta:
Verksamhetschef Eric Lalander
E-post: eric.lalander@halsorumz.se
Mobil: 073-025 14 23

Välkommen till Hälsorum – vårt kooperativ för ett friskare samhälle

Varukorg
Rulla till toppen