Hälsocentral

Vi på Hälsorum välkomnar dig som valt oss som din hälsocentral. På vår hälsocentral arbetar distriktsläkare, distriktssköterska, sköterskor, barnmorska, barnsjuksköterska, fysioterapeuter, socionom/kurator samt medicinsk fotvårdare.

Vår Hälsocentral är certifierad och godkänd för Hälsovalet i Region Jämtland Härjedalen. Högkostnadskortet gäller hos oss.

Lista dig hos oss

Du som idag är listad på en annan hälsocentral är naturligtvis varmt välkommen att välja oss till din hälsocentral. Du väljer oss genom att fylla i en vårdvalsblankett och lämna in den till oss. Du kan lista dig hos oss via 1177.se eller genom att fylla i en blankett. Blanketten får du hos oss på hälsocentralen, eller så laddar du ner den här.

Kostnader

Mottagningar

Filial Krokom

Kostnader

Vi bedriver hälso- och sjukvård inom ramen för högkostnadskortet med samma taxa som övrig primärvård inom Region Jämtland Härjedalen.

Högkostnadsskyddet är 1 100 kronor i patientavgifter inom en period på 12 månader.

Kostnad för besök

Läkarbesök 300 kr
Distriktssköterskebesök 300 kr
Sjukgymnast 300 kr
Kurator 300 kr
BVC är kostnadsfritt
MVC 300 kr (mödravård är kostnadsfritt)

Våra mottagningar

Filial Krokom

Vi strävar ständigt efter att förbättra vår service, öka vår tillgänglighet och vår närhet till våra patienter. Därför startar vi nu upp en Filial i Krokom. Hit kan du som bor i, arbetar i eller passerar Krokom, vända dig med dina hälsobekymmer. Inledningsvis kommer vi att erbjuda tillgång till distriktssköterskemottagning, fysioterapimottagning samt till psykosociala enheten (PSE).

Tidsbokning krävs, så ring 0640-166 80 för att boka din tid och tala om att du vill träffa oss i Krokom.

Vi hälsar både gamla och nya kunder välkomna. Filialen är lokaliserad i våra redan befintliga lokaler på Offerdalsvägen 7, där vi idag även bedriver vår företagshälsa.

Hälsoval

Rulla till toppen