Hälsocentral

Vi på Hälsorum välkomnar dig som valt oss som din hälsocentral. På vår hälsocentral arbetar distriktsläkare, distriktssköterska, sköterskor, barnmorska, barnsjuksköterska, fysioterapeuter, socionom/kurator samt medicinsk fotvårdare.

Vår Hälsocentral är certifierad och godkänd för Hälsovalet i Region Jämtland Härjedalen. Högkostnadskortet gäller hos oss.

Du som idag är listad på en annan hälsocentral är naturligtvis varmt välkommen att välja oss till din hälsocentral. Du väljer oss genom att fylla i en vårdvalsblankett och lämna in den till oss. Blanketten får du av oss på plats.

Kostnader

Mottagningar

Filial Krokom

Kostnader

Vi bedriver hälso- och sjukvård inom ramen för högkostnadskortet med samma taxa som övrig primärvård inom Region Jämtland Härjedalen.

Högkostnadsskyddet är 1 100 kronor i patientavgifter inom en period på 12 månader.

Kostnad för besök

Läkarbesök 300 kr
Distriktssköterskebesök 300 kr
Sjukgymnast 300 kr
Kurator 300 kr
BVC är kostnadsfritt
MVC 300 kr (mödravård är kostnadsfritt)

Våra mottagningar

Filial Krokom

Vi strävar ständigt efter att förbättra vår service, öka vår tillgänglighet och vår närhet till våra patienter. Därför startar vi nu upp en Filial i Krokom. Hit kan du som bor i, arbetar i eller passerar Krokom, vända dig med dina hälsobekymmer. Inledningsvis kommer vi att erbjuda tillgång till distriktssköterskemottagning, fysioterapimottagning samt till psykosociala enheten (PSE).

Varje torsdag mellan 08.30 – 15.00 är filialen öppen. Tidsbokning krävs, så ring 0640-166 80 för att boka din tid och tala om att du vill träffa oss i Krokom.

Vi hälsar både gamla och nya kunder välkomna. Filialen är lokaliserad i våra redan befintliga lokaler på Offerdalsvägen 7, där vi idag även bedriver företagshälsovård.

OBS! Filialen i Krokom håller stängt under hela våren 2021 på grund av rådande situation med Covid-19.

Scroll to Top