Bli medlem

Stöd kooperativet Hälsorum

Stötta vår medborgarägda hälsocentral i Offerdalsbygden. Hälsorum är ett kooperativ, som i över 30 år drivit en hälsocentral i Änge och numera även en företagshälsa i Krokom. Hälsorum är en ekonomisk förening utan vinstintresse – vårt överskott går alltid tillbaka till vården!

Vår dagliga verksamhet sköts av utbildad vårdpersonal och kräver inga insatser av våra medlemmar. Men vill du som medlem engagera dig är du mer än välkommen att höra av dig med idéer och förslag.

Bli medlem

Då Hälsorum är ett medborgarägt kooperativ som drivs som en ekonomisk förening, är du som valt Hälsorum till din hälsocentral och är listad hos oss, välkommen att även bli medlem och ägare i föreningen. Som medlem får du möjlighet att aktivt delta i utvecklingen av vår verksamhet.

Vår förhoppning är att vi ska bli ännu fler medlemmar för att ytterligare stärka vår verksamhet. För att bli medlem behöver du köpa minst en andel i föreningen, för juridiska personer gäller minst två andelar. Avgiften för andelen är en engångskostnad och utgörs av 400 kronor per andel.
Utöver andelskostnaden skall du som medlem även betala en årlig avgift om 200 kronor.

Stötta vår medborgarägda hälsocentrals fortsatta utveckling genom att bli medlem idag!

Du kan bli medlem nu direkt genom att betala medlemsavgift och årsavgift här på hemsidan. Du kan även fylla i blanketten som finns att hämta i vår reception eller för nedladdning här.

Varukorg
Rulla till toppen